Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiąca surówka ;-)

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusty pekińskiej 1/2
żurawiny suszonej 1 czubata łyżka
garść słonecznika
oliwa
płynny miód prawdziwy
sok z cytryny
szczypta soli
szczypta pieprzu

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiąca surówka ;-)

Kapustę opłukać, pokroić na szerokie plastry dodać słonecznik i żurawinę. Z oliwy, miodu, soku z cytryny i przypraw zrobić winegret. Kapustę polać winegretem i dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak