Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiąca rybka na ostrrrro

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 6
krakersy 1 małe opakowanie
jajko 2
Papryka ostra mielona Prymat
sól
pieprz
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiąca rybka na ostrrrro

Filety przyprawić przyprawą do ryb i niewielką ilością ostrej papryki, odstawić na około 2 godziny. Krakersy pokruszyć, jajka rozbełtać widelcem, przyprawić solą i pieprzem. Rozgrzać tłuszcz na patelni. Filety obtaczać w jajkach, a następnie w pokruszonych krakersach. Smażyć na złoty kolor. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 29.04.2013 18:34
super ekstra
TEtalicha 06.11.2012 21:28
taka jaką ja osobiscie lubie
Andysz 15.10.2012 13:35
mniammm;)
fictor123 28.09.2012 17:18
super
fictor123 28.09.2012 17:18
super
Zdzisław 20.09.2012 20:32
lubię taką rybkę
Justyna28 20.09.2012 17:05
na pewno pyszna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak