Przepis i sposób przygotowania na: Chłodnik z jajkiem.
Doprawić chłodnik solą,pieprzem i przeciśniętym czosnkiem.Dodać łyżkę zieleniny,wymieszać i schłodzić w lodówce.
botwinka | 1 pęczek |
szpinak świeży | 5 liści |
ogórek | 1 sztuka |
dymki ze szczypiorkiem | 3 sztuki |
czosnek | 2 sztuki |
zielenina | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
koncentrat z buraków | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jogurt naturalny | 1 duży pojemnik |
śmietana 12% | 1 duży pojemnik |
woda | 500 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: