Chłodnik z czereśni

Chłodnik z czereśni

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jogurt naturalny

    3 szkl
  • cukier waniliowy

    1 opak
  • cynamon

    1 szczypta
  • cukier puder

    1/2 szkl
  • czereśnie

    1/2 kg
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Chłodnik z czereśni

Czereśnie połączyć z 1/2 szkl. przegotowanej zimnej wody, zmiksować blenderem. Dodać jogurty, cukier puder, cukier waniliowy i cynamon. Wymieszać. Schładzać w lodówce. Podawać z ugotowanym makaronem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

pajbek 03.02.2014 18:41
Musi być pyszny :-)
RenataZ-et 03.05.2013 18:49
wygląda idealnie :)
Agata B 16.09.2012 19:50
musi być przepyszny!!!:)))
treonina 15.08.2012 20:19
smaczne :-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat