Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CHLEBOWY TORCIK Z RYBĄ

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mały słoiczek kremu chrzanoweg 1 szt.
opakowanie ziarna sezamowego
Składniki pasty rybnej I:
łosoś wędzony plastry 30 dag
jaja 2 szt
cebula czerwona 1 szt.
papryka mielona 1 łyżeczka
sól
pieprz
Składniki pasty rybnej II:
twaróg 25 dag
jaja 1 szt.
sól, pieprz
ryba 1 konserwa (w oleju)
chleb 1 mały okrągły

Przepis i sposób przygotowania na: CHLEBOWY TORCIK Z RYBĄ

Kroki postępowania

1
Wykonanie:
Chlebek przekroić dwa razy w poprzek jak tort i przekładać na przemian pastami. Następnie całość posmarować kremem chrzanowym i obsypać sezamem. Schłodzić w lodówce i kroić na kromki.
Krok 1 - CHLEBOWY TORCIK Z RYBĄ foto
2
Następnie całość posmarować kremem chrzanowym i obsypać sezamem. Schłodzić w lodówce i kroić na kromki.
Krok 2 - CHLEBOWY TORCIK Z RYBĄ foto
3
Wykonanie obu past:
Jaja ugotować, drobno posiekać, wymieszać składniki i doprawić do smaku.
Krok 3 - CHLEBOWY TORCIK Z RYBĄ foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia35 26.08.2013 12:05
wygląda interesująco - ciekawe jak smakuje
dziewczyna_z_kodeksem 26.08.2013 10:58
bardzo ciekawy przepis
Kuchenka 26.08.2013 10:21
torcik tyle że nie na słodko :D
Paolcia 26.08.2013 09:01
fajny przepis :)
caralajna 25.08.2013 22:01
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak