Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

chlebek bananowy z migdałami i rodzynkami

mm
2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

banan 1 sztuka
jajko 1 sztuka
mąka pszenna pełnoziarnista 1/2 szklanki
jogurt naturalny 1/3 szklanki
kakao 1 łyżka
miód 1 łyżka
proszek do pieczenia 1/2 łyżeczki
Soda oczyszczona Prymat 1/3 łyżeczki
rodzynki 1 garść
migdały 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: chlebek bananowy z migdałami i rodzynkami

Banana rozgnieść widelcem. Jajko wbić do miski, rozbełtać. dodać resztę składników: mąkę, kakao, jogurt, miód, proszek do pieczenia, sodę rodzynki i migdały i porządnie wymieszać. Gotową masę przelać do naczynia i piec przez 30 minut w 200 stopniach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

leonowie 02.05.2013 10:15
Bardzo smaczne - super
mm 06.01.2013 13:42
Ale dlaczego, nie rozumiem? Przecież wszystko jest opisane, co i jak.
Mysiunia 06.01.2013 08:54
Zdjęcie ładne, ale opis minimalistyczny.. - edytuj przepis bo narazie zgodnie z regulaminem nadaje się do usunięcia
Mysiunia 06.01.2013 08:54
Zdjęcie ładne, ale opis minimalistyczny.. - edytuj przepis bo narazie zgodnie z regulaminem nadaje się do usunięcia
mufinka79 05.01.2013 21:03
fajnie wygląda :)
Silver Teaspoon 05.01.2013 20:40
apetyczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak