chleb zapiekany z mozarellą

chleb zapiekany z mozarellą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser mozarella

    1 duża kulka
  • chleb

    8 kromek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ser kroimy w plasterki i kładziemy na chleb. Zapiekamy w piekarniku lub kombiwarze aż się zrumieni ser polewamy ketchupem i jemy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kriso 08.05.2011 11:18
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat