Składniki:
zakwas | 300 g |
woda letnia | 350 g |
seler korzeniowy | 200 g |
sól | 12 g |
miód płynny | 2 łyżki |
mąka żytnia | 150 g |
mąka pszenna pełnoziarnista | 150 g |
mąka pszenna | 200-250 g |
zakwas | 300 g |
woda letnia | 350 g |
seler korzeniowy | 200 g |
sól | 12 g |
miód płynny | 2 łyżki |
mąka żytnia | 150 g |
mąka pszenna pełnoziarnista | 150 g |
mąka pszenna | 200-250 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: