Składniki:
zakwas żytni | 400 g |
mąka pszenna | 500g typ 650 |
mąka pszenna | 200g typ 2000 |
sól | 2 łyżeczki |
miód | 1 łyżka |
kminek | 2 łyżeczki |
otręby żytnie | 50 g |
pestki dyni | 50 g + do posypania |
oliwa | 20 g |
woda | 400 g |
zakwas żytni | 400 g |
mąka pszenna | 500g typ 650 |
mąka pszenna | 200g typ 2000 |
sól | 2 łyżeczki |
miód | 1 łyżka |
kminek | 2 łyżeczki |
otręby żytnie | 50 g |
pestki dyni | 50 g + do posypania |
oliwa | 20 g |
woda | 400 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: