Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chipsy z jabłek

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka
cynamon Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Chipsy z jabłek

Jabłko wydrążyć i razem ze skórką pokroić na cienkie plasterki. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i delikatnie posypać cynamonem. Włożyć do nagrzanego piekarnika na ok 40 minut. Potem suszyć przy uchylonych drzwiczkach do chrupkości.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa Wojtaszko 25.09.2016 11:18
moje dziecko uwielbia takie jabłka,często pakuje mu takie do szkoły
Róża1 24.09.2016 10:25
fajny pomysł !!!!!!!!!!!!!!!
MałaMi89 23.09.2016 23:13
Takie sklepowe mnie nie zachwyciły, ale myślę, że domowe smakują dużo lepiej! Aż chyba sprawdzę :)
MAR3STA 23.09.2016 21:47
lubię takie chipsy
Madzai 23.09.2016 19:27
super pomysł
Wacław 23.09.2016 17:10
pyszna przegryzka :-)
benka 23.09.2016 16:56
Super do chrupania w zimie, albo na kompot wigilijny.
marenka 23.09.2016 14:59
pomysłowe ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak