Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chipsy selerowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler 1 duży
olej do smażenia
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Chipsy selerowe

Selera obrać, umyć. Pokroić na bardzo cieniuteńkie plasterki. Na patelni rozgrzać olej. Smażyc plastry selera na złoty kolor. Odsączyć nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym. Posolić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 04.02.2016 10:18
Super przekąska;)
norweska20 03.02.2016 23:40
ciekawa przekąska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak