Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chińskie danie jak z budki na Manhattanie

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron sojowy 300 gram
fasolka szparagowa 1/2 puszki
fasola szparagowa 1/2 puszki
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 sztuka
sos sojowy 4 łyżki
woda
imbir starty
mąka ziemniaczana 1 łyżka
fasola 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Chińskie danie jak z budki na Manhattanie

Gotujemy makaron al dente. Imbir obieramy i scieramy na tarce, podsmazamy wraz z cebulka dymka na zloty kolor. Dodajemy sos sojowy, wode wedlug potrzeby i fasolke z puszki zielona i zolta. Dusimy, dodajemy mąke ziemniaczana, czekamy az zrobi sie sosik i wrzucamy odcedzony makaron i grzybki. Chwilke wszystko mieszamy dokladnie i zaraz podajemy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 21.02.2014 13:47
smaczny obiad
adelajda 14.02.2014 15:31
wygląda na smaczny :)
Katarzyna54 09.02.2014 15:14
bardzo fajny pomysł
Ada-Gaba 09.02.2014 15:06
zapowiada się smacznie
Marlenka.S 09.02.2014 14:47
ciekawe danie musi być pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak