Chinskie danie brioszki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta kiszona

    0,5 kg
  • ogórek kiszony

    3 szt
  • papryka czerwona

    1 szt
  • ciasto francusjie

    1 opakowanie
  • ryż

    3 (ugotowany)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroimy wszystko drobniutko dusimy na patelni z ryżem zawijamy w ciasto francuskie formujemy brioszki .zapiekamy w głębokim tłuszczu

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
SmakolykiJoanny 13.08.2011 06:53
mozna czasem naprawdę łatwe dania zobić
PaniMISIOWA 13.02.2011 08:58
ale fajne kuleczki! i do tego łatwe w przygotowaniu!
Lidia11 11.11.2010 12:54
zdecydowanie nie dla mnie ryż, kiszona kapusta i ogórek - nie moje klimaty smakowe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat