Przepis i sposób przygotowania na: Cepeliny z cebulą
2. Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju. Dodaj mięso, 2 łyżki wody i przecier, podsmaż.
3. Z ciasta formuj krążki, na każdy nałóż ok. łyżeczki farszu, sklej. Ugotuj w osolonej wodzie.
ziemniaki | 2 kg |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
cebula | 1 szt. |
olej | |
mięso mielone | 40 dag |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: