Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cepeliny - nadzienie z wędzonej szynki lub polędwicy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
jajko 1 sztuka
mielony pieprz, sól do smaku
polędwica 50 plastry (rybna wędzona)

Przepis i sposób przygotowania na: Cepeliny - nadzienie z wędzonej szynki lub polędwicy

Szynkę i cebulkę drobno posiekać, dobrze wymieszać, doprawić do smaku. Jeśli nadzienie jest zbyt płynne dodać trochę tartej bułki. Takim farszem nadziewamy cepeliny.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 25.11.2011 19:20
a co to są te cepeliny?
mala2021 30.05.2011 14:02
pycha
Halusia 12.05.2011 22:30
Pyszniutkie
RenataZ-et 01.11.2010 13:47
Pyszne będą z takim nadzieniem
banditka 07.09.2010 10:18
mniam
Margo1 06.09.2010 09:28
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak