Przepis i sposób przygotowania na: Cebulowa 5-iu smaków
Dodać szczyptę bazylii, majeranku oraz kminku, zalać winem. Zmiksować całość.
Doprawić do smaku sol i pieprz. Podawać z grzankami
cebula czerwona | 40 dkg |
wino białe wytrawne | 0,5 kieliszka |
woda | 1,5 l |
kurkuma | szczypta |
majeranek | szczypta |
Imbir mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
sól do smaku | |
Kminek mielony Prymat | szczypta |
pieprz | do smaku |
bazylia | szczypta |
masło | łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: