Przepis i sposób przygotowania na: Cebularz z serem
Kroki postępowania
Za pomocą ręki rozpłaszczamy ją, smarujemy sosem ( śmietana, majonez, wyciśniety czosnek, sól, pieprz - mieszamy), na to wykładamy cebulę.
mąka | 1 kg |
jajko | 2 sztuki |
ser żółty | plasterek na 1 sztuke |
cebula | 6 sztuki |
masło | 130 gram |
drożdże | 10 dag |
mleko | 2 szklanki |
sól | 2,5 łyzeczki |
cukier | 2 łyżki |
śmietana | 6 łyzek |
majonez | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
czosnek | 5 sztuk ( ząbków) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: