CEBULARZ A'LA PIZZA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • krakowska

    100 g
  • masło

  • placek

    1 cebularz
  • ser gouda

    50 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebularz smarujemy masłem i kroimy w trójkąciki jak pizzę. Na każdym kawałku kładziemy plaster krakowskiej (lub dowolną szynkę jaką mamy) i posypujemy startym serem. Zapiekamy w piekarniku ok 20-25 min. Podajemy z sosem lub ketchupem.
SMACZNEGO!!!!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kupiska 21.03.2013 15:12
Oj uwielbiam pizze cebularza takiego jeszcze nie jadlam ale musi byc smaczny
Rafał3 21.03.2013 14:43
Wspaniały przepis mniam mniam
Boska_Agatka 21.03.2013 14:41
Gorąco polecam smakowite tylko palce lizać
Janina 21.03.2013 13:11
Coś na ząbek ciekawego
msmors 21.03.2013 13:11
smaczne danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat