Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Carpacio z pieczonych buraków

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraki 2 sztuki
ser feta 1 łyżka
rzeżucha do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Carpacio z pieczonych buraków

Buraki dokładnie szorujemy pod bieżącą wodą, owijamy w folię aluminiową i pieczemy 1 godzinę w 180ºC.

Studzimy, a następnie obieramy i kroimy w cienkie plasterki, które układamy na półmisku.

Posypujemy pokruszoną fetą i dekorujemy listkami rzeżuchy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janina 11.02.2018 10:57
Smaczne i zdrowe ;))
Jagódka17
Jagódka17 10.02.2018 22:19
Bardzo lubię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak