Carpaccio z pomidorów z mozzarellą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidor

    2 szt.
  • mozzarella w kulce

    1 szt.
  • pesto

    3 łyżeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory kroimy w cienkie plastry i przekładamy pokrojoną mozzarellą (ja użyłem mozzarelli z bazylią). Pesto kładziemy na talerzu obok pomidorów.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Paulina54 23.02.2013 10:14
proste a zarazem jakie smaczne:-)
goofy9 22.02.2013 21:36
świetne
agnieszkalider 05.02.2013 09:10
pycha, palce lizać!
Klausia 03.02.2013 20:05
lubię takie pomidorki :)
Bernadeta1 15.01.2013 00:57
smaczne
Joanna46 07.01.2013 08:27
sprawdza się zawsze
Noruas 07.01.2013 01:23
dobre bo klasyczne :)
Vanilla 07.01.2013 00:41
pycha
rosik93 06.01.2013 23:58
Uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat