Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Carpaccio z polędwicy

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwicy wołowej 60 dag
Pieprz czarny ziarnisty Prymat 2 łyżki
soli 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Carpaccio z polędwicy

Pieprz utłuc niezbyt drobno w moździerzu. Polędwicę lekko posolić, obtoczyć w pieprzu,
zawinąć w folię aluminiową i włożyć na noc do zamrażarki. Następnie pokroić ostrym nożem na bardzo cienkie plasterki (jak opłatek). Podawać na przystawkę, polane lekko oliwą z oliwek lub majonezem i posypaną kaparami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika111 16.12.2012 19:21
uwielbiam :)
Tika4444 29.03.2012 18:29
super pomysł
Tika4444 29.03.2012 18:29
super pomysł
Tika4444 29.03.2012 18:29
super pomysł
Tika4444 29.03.2012 18:29
super pomysł
Tika4444 29.03.2012 18:29
super pomysł
Justyna Jussstiii 04.09.2011 12:54
super
Anna141
Anna141 14.06.2011 09:20
fajny przepis
AgaS10 23.01.2011 15:43
Samo mięsko:)
Babciagramolka 13.12.2010 09:20
I tatar i carpaccio to jest to co lubię
patusia 15.11.2010 16:02
szybkie i o to właśnie chodzi
patusia 15.11.2010 16:02
szybkie i o to właśnie chodzi
Goya 04.10.2010 14:55
super
Goya 28.09.2010 18:58
zamierzam to zrobić
marta639 17.09.2010 15:12
Ciekawy przepis.
buksiak12 02.09.2010 09:34
bardzo ciekawy przepis
buksiak12 02.09.2010 09:34
bardzo ciekawy przepis
Dorota71 02.09.2010 09:01
super
Dorota71 02.09.2010 09:01
super
Emilia22 02.09.2010 08:33
fajny przepis
Emilia22 02.09.2010 08:33
fajny przepis
mikrusiak 07.08.2010 17:14
niebo w buzi...:)
Barbara55 03.06.2010 18:21
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak