Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Canneloni ze szpinakiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szpinak mrożony 1 opakowanie
śmietana 22%
czosnek 2 ząbki
filet z kurczaka 1/2
żółty ser
cannelloni 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Canneloni ze szpinakiem

Połówkę fileta drobno kroimy i podsmażamy z rozdrobnionym czosnkiem. Prztprawiamy do smaku według gustu. Dodajemy rozmrożony szpinak i trochę śmietanki,dobrze mieszamy. Makaron Canneloni gotujemy w osolonej wodzie,mieszamy by się nie posklejał. Ostygnięte urki nadziewamy szpinakiem,posypujemy startym serem i zapiekamy ok. 10 minut w 150-180 stopni.
Pyszne!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszkalider 25.10.2012 08:33
Coś wspaniałego!
GGABI 25.09.2012 22:55
pycha
Kuchareczka2 01.04.2012 21:46
coś wspaniałego i pysznego
justyna54 03.01.2012 22:10
pychotka
Papryczka 24.12.2011 12:18
super
alaaa 30.11.2011 12:51
lubię to danie ale nie robiłam z kurczakiem,wypróbuję
parysek10 16.11.2011 23:29
Wypróbowałam, wyśmienite!
parysek10 16.11.2011 23:29
Wypróbowałam, wyśmienite!
parysek10 16.11.2011 23:29
Wypróbowałam, wyśmienite!
parysek10 16.11.2011 23:29
Wypróbowałam, wyśmienite!
parysek10 16.11.2011 23:29
Wypróbowałam, wyśmienite!
przejs 13.11.2011 21:21
aaaa...uwielbiam makarony ze szpinakiem :)
maryśka 04.11.2011 15:17
uwielbiam
mikrusiak 31.10.2011 12:19
prezentuje się nieźle :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak