Przepis i sposób przygotowania na: Cannelloni ze szpinakiem
Kroki postępowania
2 cebule pokroić i zeszklić razem z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Dodać pomidory i passatę, zagotować, doprawić do smaku.
cannelloni | 1 opakowanie |
łopatka bez kości | 3/4 kg |
szpinak mrożony | 1/4 kg |
groszek mrożony | 1/4 kg |
cebula | 4 szt |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
passata pomidorowa | 1 słoik |
czosnek | 1/2 główki |
sól i pieprz | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
ser żółty | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: