Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cannelloni z powidłami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cannelloni 4 szt
powidła śliwkowe 5 łyżek
rodzynki 1 łyżka
sól
orzechy włoskie 1 mielone

Przepis i sposób przygotowania na: Cannelloni z powidłami

Makaron ugotować w osolonej wodzie (al dente). Powidła śliwkowe wymieszać z orzechami włoskimi i rodzynkami. Makaron składać na połowę, farsz nakładać łyżeczką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aneta41 12.01.2013 21:28
wygląda zachęcająco
Iwusia 12.11.2012 23:50
same pyszności
Iwusia 12.11.2012 23:50
same pyszności
Katarzyna59 02.09.2012 12:38
apetyczne
Wafelek2601 29.04.2012 09:29
pyszne
Iwona51
Iwona51 26.01.2012 17:37
smaczne
kochanyptysiu 03.11.2011 07:29
bardzo fajny pomysł
Kopiko1983 24.08.2011 06:38
Smaczne i słodkie przede wszystkim :)
Rybciia 03.07.2011 10:09
fajny pomysł;)
ewaa 17.05.2011 21:04
ciekawy pomysł
Gosia32
Gosia32 27.04.2011 00:20
Ślinka cieknie;]
Margo1 03.01.2011 11:22
apetyczne danie
iziona 11.12.2010 22:06
Bardzo pomysłowy deser.
Emilia22 11.12.2010 19:45
wygląda smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak