Przepis i sposób przygotowania na: camembert smażony w panierce
Sałatę wysypać na talerz/e, ułożyć ser, posypać żurawiną i orzeszkami (dowolnymi).
Gotowe, smacznego.
camembert | 1-2 krążki |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
otręby pszenne | 1 łyżka |
siemię lniane | 1 łyżka (mielone) |
jajko | 1 małe |
mix sałat | opakowanie |
żurawina suszona | 1-2 łyżki |
orzeszki piniowe | 1 łyżka |
masło klarowane | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: