Przepis i sposób przygotowania na: BURittoss
Kroki postępowania
Wykladamy porcje farszu na każdy placek.
mięso mielone indycze | 1/2 kg |
oliwki | 1 mały słoiczek |
ogórek kiszony | 1 słoik |
ser pleśniowy | 10 dag |
ser żóły | 10 dag |
tymianek | do smaku |
oregano | do smaku |
bazylia | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
pieczarki | 80 dag |
olej | do smażenia |
Kucharek przyprawa do potraw | do ciasta |
schab | 1/2 kg |
papryka | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: