Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Burgery domowe

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 500 g
sól do smaku
pieprz do smaku
Czosnek suszony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Burgery domowe

Mięso mieszam z przyprawami. Wykładam na blaszkę mięso i na niej formuję kotlety. Nagrzewam piekarnik do temperatury 150 stopni i wkładam blaszkę z kotletami na około 25 minut, jednak należy w tym czasie kilka razy odwrócić kotlety.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 09.07.2013 13:49
takie domowe to najlepsze
Anna169Hosz 07.07.2013 20:08
W taki sposób jeszcze nie robiłam burgerów.
adelajda 04.07.2013 17:08
domowe najlepsze
MagdaXXX 15.05.2013 22:15
dodaj do smaku sosu sojowego a zobaczysz jakie pyszności będą
kika100 29.04.2013 11:03
pyszności,
Granita 28.04.2013 02:04
smaczne mięsko
jozefinach 23.04.2013 21:09
Oj dawno nie jadłam, trzeba to nadrobić.
Seba 19.04.2013 15:58
domowe najlepsze
Anna152 02.03.2013 11:33
takie są najsmaczniejsz
Ada-Gaba 22.02.2013 11:40
najlepsze domowe
Bernadeta1 20.02.2013 00:44
pychota
kika100 19.02.2013 14:24
pycha
kika100 19.02.2013 14:24
pycha
Margo1 19.02.2013 07:42
apetyczne
Ela6 17.02.2013 15:04
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak