Przepis i sposób przygotowania na: burger wołowy
Na talerzu ułożyć sałatę, burgera, posmarować musztardą, dać pikle plasterek pomidora, przykryć podsmażonym kapeluszem z pieczarki. Ozdobić talerz szpinakiem.
mielona wołowina | 250 gram |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
sałata | 2 liście |
pikle | 4-5 sztuk (ogórki) |
pomidor | 1 sztuka |
pieczarki - kapelusze | tyle ile kotletów |
szpinak świeży | do ozdoby |
musztarda dijon | według uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: