Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraczki w syropie klonowym z mini mozzarellą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki czerwone ok.400 g(ugotowane)
cukier kokosowy 1 pełna łyżka
wiórki kokosowe 1 pełna łyżka
mozzarella małe kulki ok.200g
syrop klonowy do polania
herbatniki pełnoziarniste 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Buraczki w syropie klonowym z mini mozzarellą

Cukier kokosowy z wiórkami mielimy w młynku do kawy. Buraki kroimy w plastry po środku kładziemy po połówce mozzarerlli. Kulki sera obficie polewamy syropem klonowym i posypujemy kokosowym pyłkiem. Herbatniki rozgniatamy i wykładamy na bok talerzyków. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mysza75 26.10.2016 10:25
coś nowego dla mnie, jeszcze takich nie jadłam
Ania321 25.10.2016 22:48
ciekawy przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak