Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraczki na ciepło z patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki 1 kg
sól i pieprz do smaku
masło 3 łyż.

Przepis i sposób przygotowania na: Buraczki na ciepło z patelni

Buraki ugotować do miękkości. Obrać i zetrzeć
na tarce o małych oczkach. Na patelni rozgrzać
odrobinę masła. Dodać buraczki, doprawić
solą, pieprzem i dwoma łyżkami cukru. Smażyć
do momentu gdy masło się rozpuści a buraczki
będą ciepłe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 26.11.2010 00:23
Smaczne i zdrowe, tylko jeść.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak