Buraczki na ciepło

Buraczki na ciepło

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraczki

  • Kwas cytrynowy Prymat

  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Gotujemy w całości niedobrane buraczki – 30 minut
2. Zalewamy zimno wodą i obieramy
3. Ścieramy na tarce
4. Wrzucamy trochę masła na patelnie i dodajemy do niego starte buraczki
5. Dajemy trochę kwasku cytrynowego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
wiktor188 28.03.2011 13:15
fajne
monisia1977 29.12.2010 07:55
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat