Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

buraczki faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

burak ćwikłowy 6 szt.
jabłka 2 szt
łodyga selera 1 szkl.
majonez 4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: buraczki faszerowane

Buraczki ugotować obrać ze skórki,wydrążyć środki buraczków i je posiekać.W salaterce wymieszać posiekane części buraczków,jabłka i selery,przyprawić dodać majonez.PRZYGOTOWANYM FARSZEM NAPEŁNIĆ WYDRĄŻONE BURACZKI.Podawać ułożone w liściach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia2 04.04.2012 12:59
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak