buraczki do obiadu z cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraki gotowane

    1 kg
  • cebula biała

    1 sztuka
  • olej

    3 łyżki
  • sól, cukier, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

buraczki tarkujemy na tarce z duzymi oczkami.cebule drobno kroimy w kostkę.
W salaterce mieszamy buraczki z cebula dodajemy olej i przyprawy do smaku

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat