Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraczana pychotka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

burak ćwikłowy 1 szt
jaja 10 szt
cebula 2 szt
majonez
śmietana
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Buraczana pychotka

Buraki zetrzeć na grubej tarce. Cebulę pokroić i sparzyć. Jajka ugotowane pokroić.
Dodać do posiekanych jajek śmietanę i majonez. Przyprawić do smaku pieprzem i solą.
Wszystko wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak