Buraczana pychotka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • burak ćwikłowy

    1 szt
  • jaja

    10 szt
  • cebula

    2 szt
  • majonez

  • śmietana

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Buraki zetrzeć na grubej tarce. Cebulę pokroić i sparzyć. Jajka ugotowane pokroić.
Dodać do posiekanych jajek śmietanę i majonez. Przyprawić do smaku pieprzem i solą.
Wszystko wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat