Składniki:
ziaren słonecznika | 50 g |
pestek dyni | 50 g |
prażonej cebulki | 1/2 szk |
mąki pszennej typ 500 | 500 g |
cukru | 1 łyżka |
soli | 1 łyżka |
świeżych drożdży | 50 g |
letniej wody | 1,5 szk |
olej ryżowy | 4 łyżka |
ziaren słonecznika | 50 g |
pestek dyni | 50 g |
prażonej cebulki | 1/2 szk |
mąki pszennej typ 500 | 500 g |
cukru | 1 łyżka |
soli | 1 łyżka |
świeżych drożdży | 50 g |
letniej wody | 1,5 szk |
olej ryżowy | 4 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: