Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułki z mortadelą smażoną

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułki 10
mortadela 10 plas.
keczup pikantny
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Bułki z mortadelą smażoną

Kupujemy mortadelę o grubych plastrach , nacinamy z każdej strony aby podczas smażenia nam się nie zawijała i smażymy z obu stron, wkładamy do bułek . Polać możemy majonezem albo keczupem z różnymi dodatkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Laila2786 08.12.2013 18:58
pyszności, super pomysł
Edyta38 15.04.2011 16:40
moje również ulubone
MAR3STA 19.01.2011 21:47
martadela jest pyszna;)
Mysiunia 22.09.2010 08:50
nigdy takiego czego nie jadłam, nawet nie wiem jaki smak to moze miec:) ale mysle ze warto spróbowac:)
Iwusia 11.09.2010 15:04
Też często piekę mortadelę :) Jest pyszna :)
Justyna223 10.09.2010 12:58
szybki sposób na obiad
Monika193
Monika193 31.08.2010 11:41
ciekawe
Kate131 31.08.2010 07:40
nie probowalam
Margo1 30.08.2010 09:39
Ulubione danie mojego dziecka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak