Bułki z dodatkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułki

    2 sztuki
  • pieczarek

    10 dag
  • sól

    1 szczypta
  • pieprz

    1 szczypta
  • natka pietruszki

    1 natka
  • szczypior

    1 natka
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    1 łyżeczka
  • cebula

    1 sztuka
  • oliwa

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bułki przeciąć na pół.Obraną cebulę drobno posiekać,przesmażyć na oliwie z oliwek,dodać drobno posiekane pieczarki.Przyprawić solą,pieprzem,dodać drobno posiekaną natkę i szczypior Wymieszać,podsmażyć. Na koniec posypać bułką tartą.Farsz nałożyć na połówki bułek.Posypać jeszcze dodatkowo natką pietruszki.Na wierzch ułożyć pokrojonego korniszona.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
[email protected] 24.01.2012 21:42
extra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat