Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułki pieczone z parówką i pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bułka 3 sztuki
parówki 2 sztuki
ser żółty 10 dag
pieczareki całe 10 dag
masło 2 łyżki
Majeranek suszony Prymat do smaku
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Bułki pieczone z parówką i pieczarkami

Bułki przekroić na pół, posmarować masłem.
Pieczarki podpiec na patelni i przełożyć do bułek.
Parówkę pokroić w cienkie plastry, ułożyć na pieczarkach, doprawić solą, pieprzem, majerankiem i przykryć plastrem sera.
Tak przygotowane bułki włożyć do piekarnika i piec aż ser stopnieje.
Podawać z ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 07.06.2012 12:00
też tak robię, są przepyszne :)
Motorek 14.04.2012 10:14
pycha
IKrakowianka 29.11.2011 11:53
super!
magical66 17.11.2011 19:25
świetne
Dorian 05.11.2011 20:49
pycha
anja3107 12.08.2011 15:17
smaczne
joanna77 03.07.2011 18:03
pychotka
Kuchareczekjeden 29.05.2011 07:43
też takie robimy
AgaS10 27.05.2011 12:15
smaczna kolacyjka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak