Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułki czoskowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czosku 4 ząbki
bułki 2
masła 20 g

Przepis i sposób przygotowania na: Bułki czoskowe

Rozgniesc 2 ząbki czosku,pozostałe pokroic w cienkie plasterki.Bułki przekroic wzdłuz na pół i posmarowac je masłem i rozgniecionym czoskiem.Plasterki czosku wetknąc w bułki.Połówki bułek upiec w dobrze rozgrzanym piekarniku,aby były chrupiace.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 15.04.2013 09:49
hmmm, nie jadłam takich jeszcze
Ewelina45 12.11.2010 10:53
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak