Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
bułka
3 szt łupanej -
kaszanka
ok30 dag -
papryka czerwona
1/2 szt -
banan
1 szt -
mleko
ok 1 1/2 szkl -
Bułka tarta klasyczna Prymat
-
olej
Przepis i sposób przygotowania Bułka z kaszankowym farszem
Bułki rozłamać na połowy, wydrążyć środek i napełnić kaszankowym farszem.
Banany pokroić na kawałki i wcisnąć we farsz.
Mleko przelać do miseczki i lekko nasączyć w nim każdą połówkę bułki z farszem, obtoczyć w tartej bułce.
Smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju.
Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się