Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bulion mięsny

3.0
(15)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chude mięso 20 dkg
włoszczyzna 5 dkg
sól do smaku
żółtko jajek 1 szt
woda 4 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Bulion mięsny

pokrojone mięso i włoszczyznę włożyć do naczynia z zimną wodą ,gotować powoli do chwili odparowania połowy objętośći płynu.
Po ugotowaniu wywar odcedzić,dodać żółtko i posolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak