Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BULION GRZYBOWY

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wywar z gotowanych grzybków
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: BULION GRZYBOWY

Niedawno gotowałam suszone grzybki do pierogów i wpadłam na pomysł, by nie marnować wywaru.
Wywar, który został nie wykorzystany wlałam do woreczków na kostki lodu i zamroziłam, Teraz wykorzystuje sobie do przyrządzania i poprawiania smaku sosów.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 17.04.2013 10:21
to bardzo dobry pomysł- z pewnością skorzystam
jozefinach 11.04.2013 13:24
Świetny pomysł.
asiulaa2 10.04.2013 18:16
super pomysł
Dorian 09.04.2013 22:00
tez wykorzystuje ten sam pomysl
Zdzisław 09.04.2013 13:15
podobnie robię z rosołem, na szybko baza do zup i sosu
Joanna17 09.04.2013 11:59
super pomysł :) chyba skorzystam :)
Marcin9 09.04.2013 11:38
bardzo fajny pomysł :)
Olga_SK 09.04.2013 10:34
dobry pomysł - nic się nie zmarnuje :)
reniatka 09.04.2013 10:29
Świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak