Bukiet z jarzyn

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

    1 szt
  • fasola szparagowa

    30 dag
  • groszek zielony

    20 dag
  • małe marchewki

    30 dag
  • zielona pietruszka

    parę gałązek
  • masło

    1 szt
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    do posypania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Każdą jarzyne ugotować osobno. Na środku półmisku ułożyć cały ugotowany kalafior, bo bokach układać różne jarzyny według gustu. Polać masłem z bułką tartą, przybrać zielonymi gałązkami pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
asia92wp 14.05.2012 11:35
mniam
Rybciia 13.02.2012 17:05
pycha
Agnik 02.12.2011 20:30
mniam
jeta72 11.09.2011 15:59
super
malaczarna23 19.07.2011 20:46
no naprawde fajny
joanna77 27.05.2011 19:32
fajny
marzena06 10.10.2010 10:35
wygląda super
buksiak12 17.09.2010 09:28
fajny przepis
darus 09.07.2010 14:57
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat