budyniowy - tęczowy puchar

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • budyń śmietankowy

    1 opakowanie
  • budyń malinowy

    1 opakowanie
  • budyń czekoladowy

    1 opakowanie
  • maliny

    500 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

maliny rozetrzyj i wyłóż na dno pucharków. budynie przygotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. kolejno wykladaj budynie warstawmi ok 2 cm w kolejności: śmietankowy, malinowy, czekoladowy.
każda z porcji może ozdobić plasterkami jezyn, bananów.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Zoso 31.10.2011 15:40
smacznie wygląda
Magdalena1110 05.05.2011 08:25
wyśmienity

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat