Przepis i sposób przygotowania na: Budyniowo malinowe racuszki
Kroki postępowania
Usmażone racuchy podaję z budyniem, malinami.
mąka pszenna | 1 i 1/2 szklanki |
drożdże świeże | 1 dkg |
budyń śmietankowy | 1 sztuka |
mleko 3,2% | 1 szklanka |
olej | 3 łyżki |
sól | szczypta |
cukier | 1 szczypta |
mięta liście | 1 do dekoracji |
mleko 3,2% | 500 ml |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier | 1 do smaku |
maliny świeże | 30 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: