Budyń z puszystym serduszkiem i płatkami czekoladowymi

Budyń z puszystym serduszkiem i płatkami czekoladowymi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mleko

  • budyń czekoladowy

    1 opakowanie
  • wiórki kokosowe

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Budyń czekoladowy ugotować na gęsto wg przepisu z opakowania, a następnie wrzucić czekoladowe wiórki. Przełożyć do talerzyków. Na środku każdego talerzyka usypać z wiórek kokosowych białe serduszko -można korzystać z szablonu lub foremki ;) Podawać na ciepło, bądź na zimno.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

GreenFox

22.08.2017 13:30
Fajny pomysł dla dzieci

angelika14

28.02.2012 16:46
ciekawy przepis

Karolina92

22.03.2011 16:01
cudowna dekoracja :)

Dorota76

25.09.2010 21:13
Fajne urozmaicenie zwykłego deseru

Małgorzata113

25.09.2010 09:22
dla dzieci super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat