Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń z galaretką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budynie waniliowe bez cukru 2 op
ananas z puszki 1
ajerkoniak 2 łyżeczki
galaretki truskawkowe 2 op
mleko 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń z galaretką

Budyń ugotować na mleku i rozlać do salaterek. Gdy przestygną, na wierzch położyć plasterek ananasa, polać ajerkoniakiem i zalać tężejącą galaretką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaDD 07.05.2013 08:15
niebanalne połaczenie
09.03.2013 15:48
naprawde ciekawy przepis
Aleksandraa 01.10.2012 20:36
fajne :)
gacopierz23 19.06.2012 17:33
ciekawa odsłona budyniu
sara1 01.06.2012 23:16
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak