budyń śmietankowy z sokiem jagodowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • budyń śmietankowy

    1 opakowanie
  • mleko

    0,5 litra
  • masło

    1 łyżeczka
  • sok jagodowy

    30 mililitrów
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Budyń gotujemy według przepisu na opakowaniu, po ugotowaniu przekładamy do pucharków podajemy polany sokiem jagodowym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorota59 02.01.2012 18:06
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat