Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń jaglany

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 2% 0,5 litr
kasza jaglana 100 gr
budyń waniliowy 2 łyżki
cynamon Prymat do smaku
stewia do smaku
dżem truskawkowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń jaglany

Kasze wpierw płuczemy we wrzątku potem gotujemy do miękkości, w mleku i z łyżkami budyniu. Dosładzamy wg uznania. Miksujemy przed podaniem!Potem dodajemy dżem lub świeże owoce i cynamon.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 14.07.2015 18:37
fantastyczny deser
Megi 11.06.2015 20:55
mmmm pychotka
Róża1 10.06.2015 15:59
wspaniały przepis !!!!!!!!!!!!!!
nika0055 10.06.2015 14:53
Aż nabrałam ochoty na deser

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak