Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bucatini z bazyliowo - migdałowym pesto

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron bucatini 250 g
parmezan starty 4 łyżki
pomidorki koktajlowe 1 garść
pesto 4 bazyliowo-migdałowe

Przepis i sposób przygotowania na: Bucatini z bazyliowo - migdałowym pesto

Makaron ugotuj al dente "na ząb" (około 6 minut), odcedź, dodaj pesto (przepis podawałam tu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/243292/pesto-bazyliowo-migdalowe.html) i dokładnie wymieszaj, możesz dodać odrobinę wody spod gotowania makaronu, jeśli jest za gęste, dodaj starty ser. Podaj na talerze, udekoruj pomidorkami koktajlowymi przekrojonymi tylko na pół, bazylią i posyp resztą sera. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

alaaa 14.09.2013 20:52
pyszne danie
mufinka79 20.10.2012 19:54
Dziękuję :)
Sylwia26 19.10.2012 20:45
pysznie się prezentuje :)
anja3107 19.10.2012 19:50
super wygląda
Bogusiaz 19.10.2012 19:37
szybko i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak